• Nederlands

Audits

In samenwerking met Normec Audits & Inspections voeren wij verschillende audits voor je uit. Van interne en  leveranciersaudits tot ketenaudits. In onder andere de BRC, IFS, FSSC 22000 en HACCP eisen wordt namelijk gesteld dat audits door competente food safety auditoren dienen te worden uitgevoerd.

Volledig op de hoogte

Onze auditoren zijn volledig op de hoogte van alle mogelijke TACCP en VACCP risico’s en ze kennen de voedselveiligheidsschema’s. Ze hebben aandacht voor alle schakels in jouw productieprocessen. Heb je hulp nodig hebben met het wijzigen van verbeterpunten? Dan kan je ook rekenen op onze hulp.

Een audit aanvragen?

Wil je meer informatie over onze diensten of een audit aanvragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

food audits boxarrow-up

Meer informatie?

Heb je vragen? Stel ze gerust. Wij helpen je graag. Bekijk ook een van onze andere diensten.

Contact Bekijk alle diensten
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
FoodTrust gaat verder als Normec Foodtrust

FoodTrust heet vanaf 1 september Normec Foodtrust. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Als expert op het gebied van Food defense (TACCP), voedselfraude (VACCP) en crisismanagement ondersteunen wij bedrijven om een transparante voedselketen te bevorderen.

 

Sluiten