• Nederlands

Klokkenluidersregeling

Ten behoeve van het melden van misstanden en afwijkingen inzake productintegriteit kun je je aansluiten bij de klokkenluidersregeling. Met de klokkenluidersregeling kunnen medewerkers bij ons volledig anoniem melding maken om misstanden en/of afwijkingen te communiceren.

Een gefaseerd stappenplan

Wij zullen de melding vastleggen en communiceren met het management van de betreffende organisatie. Door de uitvoering van een gefaseerd stappenplan zal de melding in behandeling genomen worden. Ten eerste zullen we een diepgaande oorzaakanalyse uitvoeren, waarna correcties en corrigerende maatregelen zullen worden getroffen om afwijkingen betreffende de productintegriteit en hun oorzaken weg te nemen. Ter afsluiting zal geverifieerd worden of de juiste maatregelen zijn getroffen.

Overeenkomst

Een effectieve klokkenluidersregeling heeft grote voordelen voor jouw organisatie. Zodra jouw organisatie zich aansluit bij de klokkenluidersregeling wordt er een overeenkomst opgesteld. In deze overeenkomst is vastgelegd dat je bewerkstelligt om, zonder onnodig uitstel, alle noodzakelijke correcties en corrigerende maatregelen te treffen. De melder mag geen negatief effect ondervinden aan de melding via de klokkenluidersregeling.

Misstanden en afwijkingen inzake productintegriteit kunnen telefonisch gemeld worden op het nummer 0800 – 3844000

Meer informatie over de klokkenluidersregeling?

Wil je meer informatie over de klokkenluidersregeling of hoe je hierbij aan kunt sluiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
FoodTrust gaat verder als Normec Foodtrust

FoodTrust heet vanaf 1 september Normec Foodtrust. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Als expert op het gebied van Food defense (TACCP), voedselfraude (VACCP) en crisismanagement ondersteunen wij bedrijven om een transparante voedselketen te bevorderen.

 

Sluiten