• Nederlands

Risicoscan

Alvorens wijzigingen kunnen worden gedaan om de kans op opzettelijke of onopzettelijke besmetting te verkleinen, moet je op de hoogte zijn van alle mogelijke risico’s. Met een risicoscan, ook wel nulmeting, brengen wij alle mogelijke risico’s in kaart op het gebied van voedselveiligheid (HACCP), Food defense (TACCP) en voedselfraude (VACCP) op alle niveau’s.

Aanpakken van de risico’s

Na het vaststellen van de risico’s in en om jouw bedrijf, helpen wij je ook met het aanpakken van de aan deze risico’s afgeleidde verbeterpunten. Dit kan bijvoorbeeld door het opstellen van een Food defense planvoedselfraudeplan of een ketenbeheersplan.

Meer weten over het laten uitvoeren van een risicoscan?

Wil je meer informatie over het laten uitvoeren van een risicoscan of één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
FoodTrust gaat verder als Normec Foodtrust

FoodTrust heet vanaf 1 september Normec Foodtrust. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Als expert op het gebied van Food defense (TACCP), voedselfraude (VACCP) en crisismanagement ondersteunen wij bedrijven om een transparante voedselketen te bevorderen.

 

Sluiten