• Nederlands

Trainingen

In samenwerking met Normec Training & Education bieden wij verschillende mogelijkheden om jouw medewerkers te trainen op het gebied van voedselveiligheid, Food defense en voedselfraude.

Incompany trainingen

Om meer kennis te vergaren zijn er de trainingen Food defense en voedselfraude. Deze trainingen verzorgt Normec Training & Education incompany zodat we de inhoud van de training aan bedrijfsspecifieke situaties aan kunnen passen.

Ook op het gebied van crisismanagement bieden wij trainingen aan. Aan de hand van een casus kunnen diverse oefeningen uitgevoerd worden die relevant zijn voor uw organisatie.

Open inschrijving trainingen

Naast een incompany training kan je jouw medewerkers inschrijven voor bijvoorbeeld de training Food defense. Deze training vergroot het inzicht in de gevaren van opzettelijke besmetting en het voorkomen hiervan. De deelnemers krijgen handvatten om het Food defense plan binnen hun organisatie op te stellen en/of aan te scherpen en worden zich bewust van hun verantwoordelijkheid hierin. Bekijk hier de trainingsagenda.

E-learning trainingen

Verder bieden wij samen met Normec Training & Education ook e-learning trainingen Food defense en voedselfraude aan. Deze trainingen kunnen per stuk afgenomen worden. Zo kunnen werknemers individueel getraind worden, op een door jou gewenste datum en locatie. Bekijk hier het aanbod aan e-learning trainingen.

Training volgen?

Ben je benieuwd naar de trainingsmogelijkheden op het gebied van voedselveiligheid, Food defense, voedselfraude of crisismanagement? Neem dan contact met ons op.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
FoodTrust gaat verder als Normec Foodtrust

FoodTrust heet vanaf 1 september Normec Foodtrust. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Als expert op het gebied van Food defense (TACCP), voedselfraude (VACCP) en crisismanagement ondersteunen wij bedrijven om een transparante voedselketen te bevorderen.

 

Sluiten